Hey Hey!

Van harte Welkom op mijn site

en welkom in mijn licht!

Als je nieuwsgierig bent naar wie ik nou ben

en wat ik als Millennial Medium doe,

klik dan voor een korte indruk even op de play button hierboven! OF:

 

Bekijk m'n eigen documentaire van 12 minuten!

Door je email adres in te vullen via de knop hieronder

 

Ik kijk er naar uit je beter te leren kennen!

Liefs! Eva :-)

 

Eva Mangal

MILLENNIAL MEDIUM

Eva is een bijzondere vrouw van 32 jaar, ze is moeder van drie kinderen en gelukkig getrouwd met een zeer succesvolle man. 

 

Slechts een paar jaar geleden kwam zij uit voor haar unieke gave als medium op social media, t.o.v. ruim 5000 vrienden op Facebook. 

Tegenwoordig is zij meer zichtbaar op Instagram (eva.mangal) met haar eerlijke en soms een beetje gekke stories, waar ze niet alleen haar succes maar ook haar kennis, haar gave en (vaak hectische) leven deelt met de rest van de wereld.

 

Sinds haar coming out heeft Eva honderden vrouwen on- en offline weten te inspireren met het creeren van hun mooiste jaar, met haar unieke online programma en vooral met zichtbaar worden met hun unieke talent. Oftewel jezelf zijn op social media, naar je klanten toe, op je website en vooral: naar jezelf.

 

'Eva brengt iets extra's als coach, naast dat zij een succesvolle business heeft en dus veel ervaring, is zij ook medium en kan zij in tappen op kanalen waar wij niet snel bij kunnen. Dat geeft echt een extra dimensie aan haar diensten." Alsdus Eva's klanten op de vraag: Wat Eva uniek maakt als bussinesscoach.

 

"Het zijn niet je producten, diensten of skills die jouw succesvol maken in deze nieuwe tijd.

Het gaat om jou en wie jij daadwerkelijk bent. Jij bent de spil van je bedrijf en van je leven. Het wordt tijd dat je daar eerlijk over durft te zijn. Wie ben jij echt? En wat is jouw ware unieke talent? Dat maakt het verschil." Eva Mangal


Online programma |

Creëer jouw mooiste jaar

Doormiddel van dit online programma help ik intuitieve ondernemende vrouwen om echt hun passie te leven en ook om er razend succesvol mee te zijn!

Live training |

Open je creatiekracht

Een groep geïnspireerde mensen, samen in een ruimte, bezig met een geweldig leven te creëeren. Dat is de kracht van deze live training van 2 dagen.

Retreat | Samen doen

Samen 6 dagen in Spanje creëren vanuit de meest pure plek in jezelf. Zodat de content die je maakt compleet aantrekt wat jij wilt aantrekken in je business/leven. Incl. Business readings & een bijzondere fotoshoot.

Boek | De Waarheid

Geluk & Depressie zijn een keuze


In dit boek verteld Eva haar waarheid, haar eigen verhaal en wat zij doorkreeg van de Spirits, in contact met vooraanstaande artsen en verlichte meesters: unieke magische weetjes en spirituele logica, die ervoor zorgen dat jij jouw leven weer in eigen handen kan gaan nemen om de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

 

Kosten 14,99 excl. verzendkosten

  • Wil jij meer geluk in je leven kunnen ervaren?

  • Simpele handvatten om dagelijks te kunnen toepassen?

  • Meer kunnen handelen vanuit intuïtie?


LAKSHITA KVK: 55192866 BTW: NL198239129B01 | LAAN VAN KANS 25 2496 VB DEN HAAG | EVA@EVAMANGAL.NL 

Lakshita © 2020