Hallo lieve bezoeker :-)

Hoe is het met jou?

Mijn naam is Eva Mangal en 

als psychic sidekick ben ik op mijn best.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bekijk dan even de trailer hierboven!

 

Of ontdek m'n bijzondere diensten hieronder.

Ik kijk er naar uit je beter te leren kennen!

Liefs! Eva :-)

 

Eva Mangal

MILLENNIAL MEDIUM

Eva is een bijzondere vrouw van 33 jaar, ze is moeder van drie kinderen en gelukkig getrouwd met een zeer succesvolle man. 

 

Slechts een paar jaar geleden kwam zij uit voor haar unieke gave als medium op social media, t.o.v. ruim 5000 vrienden op Facebook. 

Tegenwoordig is zij meer zichtbaar op Instagram (eva.mangal) met haar eerlijke en soms een beetje gekke stories, waar ze niet alleen haar succes maar ook haar kennis, haar gave en (vaak hectische) leven deelt met de rest van de wereld.

 

Sinds haar coming out heeft Eva honderden vrouwen on- en offline weten te inspireren met het creeren van hun mooiste jaar, met haar unieke online programma en vooral met zichtbaar worden met hun unieke talent. Oftewel jezelf zijn op social media, naar je klanten toe, op je website en vooral: naar jezelf.

 

Klanten zeggen over Eva, dat ze iets extra's brengt als coach. Naast dat zij een succesvolle business heeft en dus veel ervaring, is zij ook medium en kan zij in tappen op kanalen waar de klanten niet snel bij kunnen. Ze is vrij, open en puur. Waardoor je met haar snel bij de kern komt. En Blokkades rap in de ogen gekeken kunnen worden en in liefde geheeld. Dat geeft een extra dimensie aan haar diensten.

 

"Het zijn niet je producten, diensten of skills die jouw succesvol maken in deze nieuwe tijd.

Het gaat om jou en wie jij daadwerkelijk bent. Jij bent de spil van je bedrijf en van je leven. Het wordt tijd dat je daar eerlijk over durft te zijn. Wie ben jij echt? En wat is jouw ware unieke talent? Dat maakt het verschil." Eva Mangal


Online programma |

Creëer jouw mooiste jaar

Ervaring Sacha Bol:

"Het is 1,5 jaar geleden dat ik jouw programma heb gevolgd. Ik weet nog heel goed dat ik op het strand zat en in de eerste opdrachten mijn doelen mocht manifesteren:  Wat zou ik verdienen met mijn werk (voor de baas), mijn praktijk (wat toen nog niet bestond), mijn partner ( wat ik niet had), mijn kids ( je snapt het.. die ik niet had) etc..

 

Het is bizar om die antwoorden terug te lezen :-)

 

Inmiddels ben ik heel gelukkig samen met Chris, precies zoals ik had omschreven tot in de kleinste details.

De omzet voor de baas is meer geworden.. Sinds januari 2020 ben ik trotste eigenaresse van een hypnose praktijk met 2 locaties. Maximaal 3 sessies in de week en ik zit de komende weken echt vol!

 

Met andere woorden lieve Eva... mede dankzij jou mooie programma, hard werken en the Universe zit ik nu 100% in de flow en in mijn kracht! 

Dit wilde ik heel graag met je delen!"

Live training 

| Open je creatiekracht

Ervaring 1:
"OMG! kan en mag het zo makkelijk zijn? Dat creëren? Nee dat kan toch niet? Mijn hoofd protesteert nog maar ik weet en voel dat het wel zo is. Ik ga hier meteen mee experimenteren!"

Ervaring 2:
"Het heeft mijn hoofd en hart bij elkaar gebracht. Dat was hetgeen waar ik struikelde. Het goede van deze training is dat ik nu mezelf durf te openen om te kunnen ontvangen."

Ervaring 3:
" Het heeft mooie inzichten en heling gebracht. ik ben super nieuwsgierig en enthousiast naar wat de openingen van het creatiepunt + de creatiebubbel mij voor moois gaat brengen. Het grootse inzicht is dat ik groots mag zijn.. De Q&A's met Maria zijn top! Hoe gaaf is het om de grootsheid te mogen proeven en te weten dat ik dit zelf ben.

Retreat | Samen doen

Ervaring Femke: ”Het maakt eigenlijk niet uit of je nou net je bedrijf bent gestart of al heel lang je bedrijf hebt, voor iedereen is dit gewoon echt heel goed, als je wilt groeien in je bedrijf, als je wilt groeien als persoon, is dit de juiste plek.”

 

Ervaring Sylvia: “ Het was heel fijn, s’ochtends waren er de Masterminds. S’avonds en s’middags heb je heel veel vrije tijd, dus heb ik het letterlijk heel druk gehad? Nee. Maar heb ik het onderbewust druk gehad? Ja zeker! Ik heb inzichten gekregen die soms heel confronterend waren, maar daardoor ook wel hele mooie nieuwe ontdekkingen gedaan. De fotoshoot was ook heel bijzonder en gaaf om te doen. Als jij zichtbaar wilt worden en daarnaast ook tools aangereikt wilt krijgen hoe je dat kunt doen en daarin begeleidt wilt worden. Dan zou ik zeggen: Ga mee!”

 

Ervaring Darryl: “Het fijne van Eva is dat ze heel invoelend is en niet alleen vanuit zichzelf adviezen kan geven maar ook van je Spirits. Dat is net dat stukje extra wat ik wel heel fijn vind.”

Boek | De Waarheid

Geluk & Depressie zijn een keuze


In dit boek verteld Eva haar waarheid, haar eigen verhaal en wat zij doorkreeg van de Spirits, in contact met vooraanstaande artsen en verlichte meesters: unieke magische weetjes en spirituele logica, die ervoor zorgen dat jij jouw leven weer in eigen handen kan gaan nemen om de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

 

Kosten 14,99 excl. verzendkosten

  • Wil jij meer geluk in je leven kunnen ervaren?

  • Simpele handvatten om dagelijks te kunnen toepassen?

  • Meer kunnen handelen vanuit intuïtie?


LAKSHITA KVK: 55192866 BTW: NL198239129B01 | PIETER DE HOOGHSTRAAT 29 2612 VD DELFT | EVA@EVAMANGAL.NL 

Lakshita © 2020