Voel jij je sexy?

Omg toen ik 2 jaar geleden er voor uit kwam, op Facebook, tegenover 5000 mensen, dat ik een medium ben.. Voelde ik mij verre van sexy zijn.. Inmiddels is het mijn missie om het Mediumschap ‘sexy’ te maken. Omdat ik vind dat het erbij hoort in deze tijd.

 

Ik heb het dan wel over de breedste zin van het woord.. ik heb het over: je intuïtie volgen. Over dat je kan helen of warmte kan geven met je handen. Dat je energie kan voelen of lezen, bijv. In een groep. 

 

Of dat je op een andere manier contact kan maken met iets of iemand in een wereld die niet iedereen kan zien.. 

 

Mijn gave opent zicht met de jaren meer en meer. Eerst kon ik zuiver mijn intuïtie en innerlijke stem volgen en hiermee communiceren.. toen met overledenen, toen met gidsen en spirits. En inmiddels ‘reis’ ik naar andere werelden. Kan ik alles vragen wat ik maar wil en krijg ik daar beelden of plaatjes van door. Of soms zelfs woorden. En.. sinds kort kan ik zelfs Channelen. 

 

Leuk, Eva. Dat je dat kan. Maar hoezo is dat sexy?

 

Nou, het is in ieder geval super aantrekkelijk als je helemaal jezelf bent. En hier helemaal blij mee bent en jezelf durft te laten zien.
Mijn missie is geslaagd wanneer er reclames komen met een medium erin 😉

 

Durf jij je al te laten zien?

 

#mediumschap #sexyjezelfzijn #dewaarheid #bewustworden #bewustzijn #spiritueel #zakelijk #geluksmomentje #ondernemendemama #ondernemen #groei 

 

P.s. Kan ik je ergens mee helpen?

  1. Ik ben nog 2 plekjes voor een jaar traject waarbij ik met jou je bedrijf de diepte in duik om het succesvol te laten worden. Vanuit jouw pure gift en unieke talent. Naast mijn zakelijke inzicht zet ik het contant met de spirits in om je ware potentie zichtbaar te laten worden.
  2. Ik heb nog 5 plekjes voor het te gekke samen doen retreat in Spanje. Samen 6 dagen creëren vanuit de meest pure plek in jezelf. Zodat de content die je maakt compleet aantrekt wat jij wilt aantrekken in je business/leven


LAKSHITA KVK: 55192866 BTW: NL198239129B01 | PIETER DE HOOGHSTRAAT 29 2612 VD DELFT | EVA@EVAMANGAL.NL 

Lakshita © 2020